press.

some fun stuff to read since my journey started in this amazing industry.
enjoy, smile and have fun!

Cirkulær økonomi: Studerende skaber fremtidens grønne løsninger

Oktober 2021

Circular Design Camp i samarbejde med Kansas A/S
”Det var tydeligt, at de studerende havde arbejdet virkelig fokuseret og med stor forståelse for vores værdikæde – og der er ikke nogen tvivl om, at vi har fået nogle nye perspektiver at arbejde videre med,” siger Maria Skau Stokholm, Marketing Manager hos Kansas A/S om deres udbytte af campen.

Praktikvejleder
for Simon

April 2021

Kansas i finalen som Årets IBA Praktikplads 2021
“Simon har flere kasketter på som praktikant hos Kansas, og han har indstillet hans praktikplads og vejleder som Årets IBA praktikplads 2021.”

Marias succeshistorie fra IBA Erhvervsakademi

Februar 2021

Interview med studiemagasinet “Ufiltreret”
“Maria Skau Madsen dimitterede for efterhånden fire år siden fra IBA Erhvervsakademi Kolding med et snit på 12. Siden da har hun både været Head of Marketing og Marketing manager i to forskellige virksomheder, og hun er blevet optaget på The M list, hvor hun er en af landets stærkeste profiler.

Interview International Business Academy

Marts 2020

Blå Bog – Interview International Business Academy
Portræt af alumner fra IBA’s uddannelser. Herunder min uddannelse som Entreprenør og Designmanager

“The Lift”
BIANCO. x &Co

November 2019

Tæt på rekord: 28 danske shortlister ved reklame-EM
Shortlisterne fordeler sig på seks reklamebureauer, et mediebureau, to produktionsselskaber og en TV-station og især en enkelt case skiller sig ud: Det er den allerede massivt prisbelønnede The Lift for Bianco Footwear, som & Co. og New Land tilsammen er shortlistet for hele syv gange i forskellige kategorier.

Guldregn over dansk reklamefilm: BIANCO.

November 2019

Artikel: Dansk Markedsføring
Med fire priser – tre af guld og en af sølv – blev den danske reklamefilm The Lift for Bianco Footwear et af aftenens mest prisvindende værker, da filmfestivalen Ciclope for tiende år i træk løb af stablen i Berlin. Det er reklamebureauet & Co. og producenterne hos New Land, der står bag filmen, og begge parter var i Tyskland for at modtage priserne.


M-List 2020

November 2019

Dansk Markedsføring
The M List er stedet hvor Dansk Markedsføring fremhæver de allerdygtigste indenfor vores branche, og hvor du kan læse kollegaer, kunder og konkurrenters bud på hvad der kendetegner dem og de udfordringer de står overfor.


En uddannelse kan føre mange veje

Marts 2019

Kampagneprofil
Uddannelses- og Forskningsministeriet:
ufm.dk/forbered-din-fremtid


Maria gav den en skalle og skabte sit eget job

Juni 2017

Artikel International Business Academy


Maria fik kun 12-taller

Juni 2017

Artikel Jyske Vestkysten
Før Maria kom ind på E-designer uddannelsen på IBA i Kolding, har hun læst til mediegrafiker. Nu har hun fast arbejde i Ikast hos House Doctor.


HANSENBERG-medaljen 2016

Maj 2016

Formålet med HANSENBERG-medaljener at hædre elever, som er de gode forbilleder inden for deres uddannelser på erhvervsskolen HANSENBERG. Eleverne har ikke alene fået 12 på eksamensbeviset og fagets højeste gennemsnit, men også udmærket sig ved at få en medalje fra Det faglige udvalg eller på anden vis have gjort sig fortjent til det.


Bag ethvert talent
står en mester

Marts 2016

Uddannelsesprofil HANSENBERG: Mediegrafiker

%d bloggers like this: